ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Sommarens sista semesterkväll och lampor på altanen

/

Heeeej

Den här helgen gick i ett, vi maxade semesterns sista dagar och sommarens antagligen sista riktiga sommarhelg med allt somrigt vi kunde komma på. Det badades och solades och pustades i skuggan och njöts av kräftor och iskallt vin tills det mörknade – och äntligen kom lamporna vi köpte innan sommaren upp 🙂 (ska fästa sladdarna lite bättre så kika inte så noga ;))

Blev supermysig. Vi har ju så högt i tak på altanen så det krävde några maffiga lampor och dessa blev verkligen helt perfekta här, så mysigt ljus. Hoppas på många sköna sensommarkvällar och middagar här.

Lamporna finns HÄR. Har även DESSA värmare som värmer upp skönt så man kan sitta här året om i princip.

I går kväll satt Micke och jag ute till sent och åt gott och njöt av glass och det sköna vädret framför säsong 5 av Morden i Sandhamn och låtsades att det inte var söndag. Man plöjer lätt en säsong åter kväll. Lite lagom spännande och lättsam sådär. Och blir bättre och bättre! I kväll väntar säsong 6 strax.

Ostpajen utan pajdeg är en sån HÄR (klicka för recept) jag svängde ihop, toppade dessutom med några skivor chevre innan den åkte in i ugnen och sen la jag på lite blandade salamiskivor och balsamico.

Försöker vända om dygnet här hemma nu, det är väckarklocka och tidiga inbokade saker fram tills kolstart så det ska nog ordna sig. Inte långt kvar nu. Nån mer som är peeeeeepp på höst och jobb/skolstart?

KRAM på er!

13

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00