ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pink party

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

Det blev DENNA klänning tillslut, tack alla som engagerade sig <3

Hej hej

Var ju på ett så himla trevligt event/fest hemma hos Malin förra veckan. Många av influencerkollegorna i Örebro var där och en och annan från närliggande städer, så kul att ses igen. Sommarens sista riktiga pangkväll med klarblå himmel och 26 grader i skuggan. Vilken timing! Och Malin gick all in kan man säga 🙂 Rosapimpat högt och lågt och klädkoden var som sagt rosa/vit. Älskar temafester.

Blev upphämtad av ett härligt gäng där smink och pimpning pågick för fullt på vägen samtidigt som vi försökte hitta med diverse kartor 😉

Möttes av en rosa värdinna och rosa matta i trappan upp till huset (som Malin byggt för några dagar sedan – hon har förövrigt byggt hela altanen och poolen och jagvetintevad, wow alltså!).

En rosa foodtruck – Pinklish Food Truck – serverade supergod mat, det spelades och sjöng (inte minst av värdinnan själv) anordnades roliga tävlingar och var bara såå himla trevligt. Kvällen gick alldeles för fort bara!

Rosa goodiebags och kul bordsplacering i form av bilder från allas instagram där man hade något rosa på sig.

Vilken avrundning på en helt fantastisk sommar, den bästa på länge <3

Fick så ånga frågor om smink under kvällen så jag tänkte jag samlar de vanligaste här.

DENNA foundation (nr 75). DETTA bronzepuder (warmth). DENNA rouge (peachy). DENNA mascara. DETTA och DETTA läppstift. DENNA ögonbrynspenna (nr 2). DENNA ögonbrynsgel. DENNA kajalpenna. Det var nog allt 🙂 (Fråga annars).

KRAM

9

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00