ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Svordomar, tårar och Champagne

/

Hej hej

Här kommer en dos fredagspepp med gott och blandat. Min airfryer ligger inte bra till. Försökte tillslut med att koka ägg! Genialt ju! Enkelt. Superpoppis. Kryllar av dem på TIKTOK. Lätt som en plätt. 140 C och 10 min.

10 min senare plingar airfyern och jag har under tiden redan filat på ett blogginlägg i huvudet om hur jag äääääntligen hittat ett lifehack och nu minsann kommer använda min airfryer varje dag och jippi och tjohej. Öppnar den och möts av ett ägg som exploderat. Blir så less på den jäkla otympliga dyra jättemaskinen så jag börjat g r å t a (hej PMS). Vill ju också vara så där nöjd och nykär i min köksapparat som typ alla andra men det verkar inte som vi har nån kemi..

Tog mitt randiga ansikte och ställde mig i duschen så länge som jag vågade med tanke på elpriserna.

Fredagspeppen började redan i går i en provhytt på H&M för att prova lite nytt men hittade inget. Eller jo något litet randigt, kommer till det längre ner. Men jag var redan klädd i kavaj från H&M HÄR och tischa HÄR. Favoritbyxor från Ellos HÄR. (Tjat tjat om dem va 🙂 men ni som köpt dem verkar gilla dem lika mycket så jag fortsätter tipsa).

Köpte lunch i farten. Numera har vi inget Mc Donalds på Marieberg galleria längre, annars tog jag alltid en burgare i farten där när jag handlade. Och sen förra veckan kan man inte göra det i stan heller för då stängde vårt Mc Donalds där.  Tragiskt! Så det fick bli en burgare i bilen i driven på Burger King. Crispy chicken + ost (varför ost inte är på från början fattar jag inte). Favorit!

Sällis av Micke på mobilen. Satt på en parkering och åt. Fancy. Med en medhavd koffeinfri cola som stått i bilen medan jag handlade och hade uppnåt de smaskiga graderna 50 +.

Handlade. Mest sånt jag inte behövde. Men vem kan motstå en bananglass? Återstår att se om den är god.

Och i dag handlade jag lite till. Idel nyttigheter och hela kostcirkeln osv.

Akut sug efter butterkaka.

Hämtade ut Olivias beställning av böcker som hon väntat på i en månad (!). Så går det när man beställer böcker på engelska. Hyfsat nöjd tjej som kom hem till detta efter sin bildkurs.

Köpte lite smått och gott till ”fredagspåsarna” som numera övergått till ”fredagskylen”, brukar fylla på deras små minikylar på rummen med lite godsaker och roliga drickor.

Hur gamla är de undrar man ju när man ser dessa men jag fastnade liksom i affären själv och stod och lekte med dem så tänkte det kunde vara en kul grej 🙂

Vad tror ni om de här?

Eller de här flingorna? (Ska jag vara ärlig så tror jag dessa är skitäckliga men vem vet :))

Provsmakade nya chokladkakan med kanel och äpple. Den var ok men nog inget jag köper igen. Kändes som jag smakat den förr?

Köpte fantastiskt goda vindruvor, kul färg, och så där krispig och söta.

Ingen fredag utan snacks. Köpte en ny chipssmak och en gammal favorit.

Ny. Brynt smör och chili. Spännande. Vad tror ni? Tyckte jag såg den i princip i 90 % av allas kundkorgar på Ica. Lovande.

Det här är en av få nya smaker jag köper om och om igen utöver de gamla godingarna sill och grill osv. Sill? Haha menar dill. Urk.

Fotade lite mat – recept kommer i morgon.

Tog min numeradagligapromenad med Emelie som slutade tidigt. Den numeradagligapromenaden har pågått i två dagar. 🙂

Gulligt sällskap. De kom fram och ställde sig bakom oss när vi tog selfies och ville vara med. Men de blev så himla fula så de kan jag inte visa (inte kossorna alltså utan vi haha).

Den lilla randiga då?  Jo jag köpte denna för att fira, för i dag skrev vi nämligen på papprena….

…..för att bygga POOL! Nu ska vi äntligen göra om vår tråkiga framsida och göra ett litet poolområde där istället. Kommer bli grymt!! Är så himla pepp!! Detta skålades i champagne till den obligatoriska fredagskorven.

Fick tips att toppa dem med skagenröra och rå gul lök – lät lite knepigt så jag var tvungen att testa och det var ju riktigt gott! Tipsar vidare.

Nu kommer strax grannarna på AW så jag säger hej och önskar er en underbar fredagkväll och helg <3 Stor megaKRAM på er för att ni är ni och alltid så peppiga!

KRAM

36
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00