ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mitt favoritläppstift nr 1 (och minns ni prickarna i håret??)

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

Hej hej

En av era vanligaste frågor rör läppstift och nästan alltid DETTA! Mitt favoritläppstift sen sisådär 30 år. Använder även detta över många av mina mörkare eller färggladare läppstift och gloss för att ljusa upp dem lite. Favvo! Tror jag har ett i varje handväska 🙂 

Något annat jag inte klarar mig utan är torrschampo och DESSA är favoriterna utan tvekan. Lite dyrare men dryga och så mycket bättre än billighetsvarianterna, har dem alltid i badrumsskåpet.

Håller håret som nytvättat och fräscht i flera dar. Använder jag inget så skulle jag behöva tvätta håret varje dag, så snabbt blir mitt flottigt.

När jag var ung höll vi på med Barnängens barnpuder i håret, minns ni?? Eller ni kanske inte är så gamla så torrschampot kanske redan var uppfunnet när ni behövde det 🙂 Men av det där barnpudret (egentligen tänkt till babyrumpor) blev det lätt prickigt i håret om man inte kammade ut det riktigt ordentligt (eftersom man liksom duttade ut det ur en massa små hål på flaskan). Jisses 🙂

Har tjatat om dessa tidigare men det är en produkt jag köper om och om igen. HÄR finns de för både ljusare och mörkare hår.

Har ni några favoriter ni ”inte kan leva utan”?? Tipsa gärna mig!

KRAM

18
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00