ANNONS
Integritet på Tailsweep

Laxtacos

/

Reklam för Dryckestipset.se – för dig över 25 år

Hej hej

Freeedag! Kanske fredagstacos? Tacos finns ju i så många olika smaker och varianter, inte bara vanliga svensson-tacos med köttfärs:) Dessa laxtacos är supergoda. Man kan ju krydda laxen som man vill men denna färdiga mixen är faktiskt mycket trevlig så den kör vi ofta med, enkelt och gott.

Täck laxen med kryddblandningen och tillaga i ugnen efter instruktionerna. (ca 15 min i 175 C). Dra sedan i sär köttet med två gafflar till lagom stora bitar.

Sen serverar man detta i små tortillabröd med sallad, gurka, mango, avokado, ananas-salsa, chilimajonnäs och koriander. Fräscht, kryddigt och GOTT med lagom sting!

Ett vintips som passar fint till detta, LYNX Signature Series Riesling. Ett noggrant framtaget vin från väl utvalda Rieslingdruvor från Washington State, USA. Här möts noter av vit persika, ananas och lime tillsammans med inslag av gröna äpplen, honung och tydliga toner av mineral.

Vinet är ljust, smakrikt och lättsamt med utsökt balans. Hög syra tillsammans med en välbalanserad sötma skapar ett vin som tillsammans med smakrik mat är svårslaget. Även fint i kombination med en löjromspizza med smakrik ost eller en skaldjursplatå.

HÄR kan ni läsa mer och se om vinet finns på hyllan hos er eller beställa det.

KRAM

6

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00