ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tant Brun <3

/

Reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej hej sköna söndag

Vad pysslar ni med i dag? Här har vi haft långfrukost ända fram till lunch, kikat klart på veckofinalen av Idol och nu blir det lite jobb och trädgårdsfix. Ska riva staket och förbereda lite för bygget på framsidan. Tömma spabadet (jag tror inte man kan ha det stå tomt under vintern, visst ska man ha i vatten även om man inte har det varmt?) för det ska flyttas en bit och ja en massa annat på todolistan.

Brunt – är det en färg ni gillar? En favorit hos mig, och särskilt om hösten. Mjukare än svart men klassiskt och passar till allt. Särskilt fint till rosa tycker jag. Eller ljusblått! Eller vitt. Eller ja till det mesta 🙂

Det blev ju en brun soffa på övervåningen och det ångrar jag inte en sekund. Mest jag som sitter här faktiskt, älskar att hänga här med en serie, eller datorn, eller lite kvällsgott eller en bok.

I garderoben har det blivit lite brunt också. Passar på att tipsa nu för man får nämligen 20 % rabatt på hela köpet över 300 kr om man är medlem eller blir HÄR nu!

Vantar har en förmåga att försvinna genom magi, ingen har slarvat bort dem och ändå saknas det minst en per par. Fyllt på med lite nya HÄR. Och en gosig lagom tjock tröja/jacka till mina powerwalks innan kylan kommer. I ”thermolite” som håller värmen bra. HÄR.

Gillar deras tischor, har dem i massa olika färger, senaste är denna beiga HÄR. Bra passform och håller sig fina.

Och en mjuk brun top med fint fall HÄR i satin/trikå, fin till både vardags och fest.

Och sist men inte minst den tunna långa dunkappan i den perfekta bruna nyansen HÄR.

Knappar på sidorna om man vill underlätta när man cyklar eller springer eller vad man nu behöver svängrum till 🙂

HÄR hittar ni hela sortimentet och erbjudandet, som sagt 20 % nu!

KRAM och skön söndag på er!

28

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00