ANNONS
Integritet på Tailsweep

Glow och snabba cash?

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel 

Hej hej

Höstens bästa? T ä n d a l j u s!! I alla former. Fejkljus, äkta ljus, sprakande brasa, ljusslingor. Allt som piggar upp och ger mysigt sken. Startar och avslutar dagen med massor av ljus. Än är det ju ljust på dagen men det blir vinterns mysigaste sen, därav att man älskar allt lysande julpynt ju! Men där är vi inte riktigt än 🙂

Dagens första kopp kaffe är alltid den godaste. Och den största. Ett annat mysigt tips är DENNA ansiktsmask. Har redan tipsat om den ett par ggr på instagram och ni är många som köpt och också älskar den. Den är så himla mjuk och skön på (jag är känslig mot produkter, blir lätt irriterad eller får utslag men inte av denna). Och efter lämnar den – förutom en mjuk hy – ett härligt glow. Och det gillar man ju. Riktigt bra pris nu så passa på om ni är sugna! (Hela serien HÄR).

I dag har min man namnsdag, Michael! Kallar honom aldrig det, alltid Micke. Eller älskling 😉 Men detta ska såklart firas lite, jag firar gladeligen allt som firas kan. Ett paket väntar, en påse med ost och godsaker från ostbutiken är inhandlat och ett Amaronevin står på luftning (frågade på systemet efter något som passade till just ostbricka och fick detta tipset. Har visst provat det 2016 såg jag i arkivet men denna flaska är från 2019 så det kan ju omöjligt varit samma årgång :)).

Och sen tänkte vi ta tag i en ny serie, funderar på Snabba Cash. Är den bra? Inte sett något alls av den men hört gott.

Nu kommer snart killarna hem från fotbollsträningen så nu tar vi kväll!

Ha en fin kväll ni med. <3

KRAMAR

12
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00