ANNONS
Integritet på Tailsweep

Stockholm över helgen som gick

/

Hej hej

Hade en så himla mysig helg som gick. Jag och familjen åkte upp till Stockholm, bodde över på Kung Carl och gjorde stan. Lite höstshopping och middag på Prinsen. Tiden gick alldeles för fort bara, herregud så kort enhelg kan vara. Men det går ju fort när man har roligt.

Supermysigt på Prinsen. Härligt stojigt och fartfyllt, kändes som man satt i Paris nästan. Men däremot deras Wallenbergare? De var i n t e i min smak, jag tyckte de smakade som en stor fiskbulle – speciellt  konsistensen. En av de sämre jag ätit och jag väljer nästan alltid Wallenbergare om det finns för det är en favoriträtt. Men hört att många älskar Wallenbergarna här så jag ska inte avskräcka er, de var bara inte i min smak. Kokt och utan frasig yta. Mickes Biff Rydberg kom ut med en ursäkt om att det inte fanns någon dijonsenap i dag så den blev ju lite smaklös. Hade lite otur 😉 Men annars var det mycket trevligt.

Efter en shoppingrunda och lunch på Mc Donalds (barnen fick välja ;)) så åkte vi vidare till Täby och min bästis Linda med fam och hälsade på! Så länge sen vi var där, så himla mysigt. Bjöds på god middag och satt uppe och pratade över gott vin fram till 3-snåret innan vi kröp när i gästrummet. Så trevligt så jag tog nästan inte en enda bild.

Plock, grillade fiskspett med hasselbackspotatis och mandelkaka med grädde och hallon. Mums!

Helgen som kommer spenderas på jobbresa (lyfter strax). Uppdaterar er på instagram stories under tiden men bloggen får vänta tills vi kommit hem. Det får bli lite gamla godingar här inne så länge som tå att upprepas och en annan och annan ny goding jag har på lager.

Enjoy så länge!

KRAM

7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00