ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kyckling i krämig currysås

/

Hej hej

Ännu en favorit jag vill tipsa er om! En lättlagad snabb middag som blir sååå krämig och god. Slickade tallrikarna, detta är en av de godaste såser jag vet. Fick Micke välja skulle han äta det varje dag typ. Det får han inte 😉

Currykyckling
4 port

3-4 kycklingfileer
2 dl grädde
200 g phialdelphia
1 1/2 msk tomatpuré
1 spetspaprika
2 tsk socker
salt & peppar
1 msk curry

Skär kycklingen i mindre bitar, salta & peppra och bryn i smör så de får gyllene yta. Tillsätt grädde, philadelphia, tomatpuré, curry och socker. Skär spetspaprikan i bitar och rör ner i grytan. Låt puttra tills kycklingen är genomkokt och paprikan mjuknat. Smaka av med salt & peppar.

Servera med ris eller pasta.

Hojta gärna till om ni testar/testat, alltid kul att höra!

KRAM

7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00