ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Rabattkod hos Cellbes

/

Med koden CM48 får ni 30 % hos Cellbes HÄR i dag! Gäller på allt, även rea. Finns massa fint att fynda och det mesta i strl 34-64.

Min dagens hittar ni där i princip från topp till tå. Både sköna och snygga croppade (lite kortare) byxor i lite blank yta HÄR. Snygga både till vardags och fest. (De heter svarta men jag tycker snarare de är mörkt blyertsgrå?)

Mjuk och skön och fin vintrig tröja med polokrage HÄR. Älskar denna!

Tänkte även visa en blus i vacker gröngrå färg i söt modell HÄR, (men herregud detta d u n k e l, det går ju inte att fånga något på bild, allra minst rättvisa färger).

Älskar ärmar som går att hasa upp (eller är lite kortare). Har nästan aldrig blusar eller några överdelar med ärmarna hängandes ända ner till händerna, vet inte vad det är man kan inte med det! Kavlar upp och hasar upp allt som går. 🙂

Och en helt ljuvligt skön mjuk (inte stickig) klänning att mysa i, fin till både julbord och hemmamys framför julfilmer eller till julafton. HÄR.

Och en riktigt vintrig oversizekappa till vinterns fester eller ja när man vill. HÄR. Älskar vitt om vintern!

Förresten finns DENNA söta karusell åter i lager. Kan både spela låtar, snurra och blinka – om man vill 😉 Vill man inte det så är den söt som den är. Det var lite inspo från mig. Hoppas ni hittar något fint, några timmar kvar på cybermåndag så missa inte rabatten HÄR!

Nu blir det nybakade tekakor i långpanna här till mellis med huset fullt av barn. Tror jag och Olivia ska se ett par avsnitt av This Is Us, varför inte 🙂

KRAM

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00