ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bookmakertoast med bearnaise och pepparrot

/

En festlig favoritmacka, en Bookmakertoast. Allra godast med oxfilé men går ju att göra på annat kött med. I min Bookmakertoast har jag smörstekt bröd, sallad, oxfilé, bearnaisesås, finhackad rödlök och finriven pepparrot. Enkelt men såå gott och lyxigt. Perfekt en helgkväll framför tv-mys eller bjudrätt när man har gäster. Servera gärna pommes till också.

(Gott med färsk tomat på också men jag tål det inte så bra så det hoppar jag över.)

I dag ska vi ut och äta tidig middag redan nu kl 16:00 på ny restaurang i stan. Får återkomma med betyg sen. Och efter det är det ä n t l i g e n dags för Danny. Vet int hur många ggr det blev uppskjutet under pandemin men nu är det äntligen dags. Nån som sett den?

Önskar alla en fin kväll.

KRAM

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00