ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Skincity

Supererbjudanden hos Skincity hela december

/

Denna vecka är det flera riktigt bra kampanjer hos Skincity som jag inte tror ni vill missa. Dessa tex gäller 5-11/12:

20% off Paula’s Choice
30% off Peter Thomas Roth
25% off  By Wishtrend & Hygge
25% off Exuviance
3 for 2 on MAKETHEMAKE

(Många fler erbjudanden hittar ni på deras hemsida)

Tänkte jag skulle visa ett par favoriter:

Denna mask från Peter Thomas Roth har varit min favorit i många år. Fullkomligt underbar i både konsistens och doft! Pumpkin Enzyme Mask. En trippelverkande peeling som effektivt polerar huden och eliminerar gamla hudceller. Exfolierar huden på tre nivåer med hjälp av AHA-syra, pumpaenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid. Magisk!! HÄR hittar ni den.

Toning Neck Cream från Exuviance (favvomärke!) är en creme utvecklad för den ömtåliga huden på hals och dekolletage. Återställer hudens struktur, volym och reducerar ålderstecken samt pigmentförändringar. Huden upplevs återfuktad, mer jämn och med ett föryngrat utseende. HÄR hittar ni den.

Missa inte alla kampanjerna HÄR!

KRAM

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00