ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Apotek Hjärtat

Presenttips

/

Presenttips! Ni vet väl att man kan hitta lite allt möjligt hos Apotek Hjärtat?! (Inte minst hämta ut sina recept online också). Tänkte ge er ett par tips ur deras stora sortiment och en rabattkod nedan!

Det finns tex en massa gott och ätbart, som DENNA ljuvliga juliga apelsinmarmelad med hint av saffran och årets senap som i år är DENNA. Trevligt som gå-bort-present eller gott tillskott på julbordet.

DESSA hårkapslar ”superhair” från Bobby är omåttligt populära. Någon som testat kanske? Jag tänkte ge dem ett försök nu, låter ju så lovande.

Och sen har jag beställt lite mer till samlingen från Ida Warg HÄR. Älskar hennes produkter, både snygga och bra och doftar gott. Och den allra allra godaste doften har DETTA underbara duschtvålsskum som luktar melon. Finns inget härligare!

Vid köp över 350 kr får ni nu 20 % rabatt med min kod MAT20. Gäller endast HÄR online och t.o.m sön 11/12.

KRAM

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00