ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pontus i Sälen och Mondo

/

Vi hann besöka både Pontus i Sälen och Mondo, de ligger brevid varandra i det nybyggda hotellet i Hundfjället. Kort promenad från vännernas stuga, så smidigt. När vi kom ner i fredags hade vi bokat bord på Pontus i Sälen hela gänget.

Barnen fick eget bord och roade sig själva på olika vis, alla nöjda och glada.

Tips. Hade erbjudande från Amex så vi fick 2000 kr rabatt per familj, missa inte kolla era erbjudanden där om ni har! Det var rätt saftiga priser annars.

I går kväll åt vi på Mondo medan barnen stannade hemma och kalasade på korv & pommes.

Det var i princip bara vi och nån halvtrött barnfamilj ute och åt, lite öde 1 jan – de flesta låg väl hemma och åt pizza 🙂 Inte så imponerade av maten tyvärr men alltid trevligt att gå ut och testa något nytt.

Var hemma tidigt och spenderade resten av kvällen i nattlinne med ostbågar, smågodis och kortspel. Så mysiga dagar i Sälen <3 Nu sitter vi i bilen hemåt igen för ett par dagar på hemmaplan innan sista helgen på lovet spenderas i Skåne. Hem och plocka undan granen och köpa kriiiiiiispiga tulpaner, det är man väl alltid sugen på så här vid nya årets början. 🙂

KRAM på er!

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00