ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fajitas som på Friday´s

/

Det här var vår go-to-fredagsmiddag typ varje gång vi gick ut och åt jag och Micke när vi bodde på tu man hand i Stockholm. Nästan alltid gick vi till Friday´s och stod där med en ballong i handen och väntade på bord 🙂 Fri påfyllning av cola var lyx och vi var som galna i Jack Daniels glazen. Varierade oss i bland och tog biff istället för kyckling eller 50/50 eller så tog jag laxen och micke en burgare, dock alltid med JD glaze till.

Och sen fick man det serverart i en sån här ställning fast med gjutjärnsfat så maten fortfarande var stekhet så det rök om det. (Ställningen använder jag annars mest för afternoontea och har köpt från Amazon).

Stekte lök, paprikor och kycklingfilé i lite fajitaskrydda och skivade upp och la på en tallrik. Underst varma tortillabröd och överst sallad med en skål riven ost, en med picco de gallo (hackad tomat, silverlök, koriander, limejuice, salt & peppar), creme fraiche (sen skulle det egentligen varit en med guacamole också men avokadon var så risig) och sen det viktigaste, en skå med jack daniels glaze. Recept på den har ni HÄR och den måste ni bara testa!

Sen fyller man bara tortillabröden med detta och rullar i hop, ät och njut!

Har lite rester kvar som måste ätas i dag, tror vi gör en libapizza av det och ringlar över JD glaze och vitlökssås, mums.

KRAM

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00