ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ny parfym 2023

/

Innehåller reklam genom annonslänkar – Nordicfeel

Nytt år – ny doft! Varit sugen på nåt lite gladare, vårigare och spralligare så jag har letat och lusläst recensioner och tillslut blev valet DENNA från Dolce & Gabbana. L’Impératrice. Och det var så galet bra pris just nu på den stora, nästan 400 kr i rabatt!!

Den hade fått såå fina (och många!) recensioner, folk verkar galna i den 🙂 Och poppis i alla åldrar – ungdomar som äldre kvinnor. Och 5/5 stjärnor i betyg. Så jag slog till på den och den är ju u n d e r b a r. Tyckte den kändes lite bekant också och blev liksom så där glad av doften. I morse när jag tog på den säger Olivia ” har du köpt samma parfym som jag??”. Hahaha. Inte undra på den var bekant då 😉

HÄR har ni den.

I dag skiner solen här i Örebro (hos er också?) från klarblå himmel och jag känner mig riktigt pigg med fredagsfeelings trots torsdag. Jobbar undan lite, plockar diskar och packar (åker bara med handväska) och lyssnar på hög musik. I kväll väntar vinprovning i kursen (Dryckeskunkap) i hop med grannarna och sen blir det tidigt i säng, i morgon är det seeeeemester!

KRAM

19
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00