ANNONS
Integritet pÄ Tailsweep

InlÀgget innehÄller annonslÀnkar

Fredag, woop!!

/

Hur har ni det denna svinkalla fredag 🙂 Underbart hoppas jag! Tips Ă€r annars att sĂ€tta pĂ„ peppig fredagsmusik bums sĂ„ blir det garanterat lite hĂ€rligare. GĂ€rna Miley Cyrus senaste, har snart spelat sönder den men den Ă€r sĂ„ hĂ€rlig. Fredag = pĂ„fyllt i barnens minkylar. (Inte varje fredag men ibland nĂ€r jag fĂ„r feeling, som fredagspĂ„sarna vi körde nĂ€r barnen var smĂ„). Lite goda drycker och choklad vĂ€ntar. Alltid kul att höra nĂ€r de upptĂ€cker det, ibland tar det ett par dar eller sĂ„ hörs det glĂ€djetjut pĂ„ studs sĂ„ fort de kommit upp pĂ„ rummen.

Min kyl Àr ocksÄ pÄfylld, pappa kom förbi med min favoritlÀsk. (Blodapelsin San Pellegrino, lyx!)

Åkte och lĂ€mnade barnen i nattlinne i vanlig ordning men sen dess har jag faktiskt duschat och fredagsfixat mig. Hade t.o.m papiljotter hela förmiddagen! Det gör jag nog inte om, sĂ„g ut som ett lejon sen 🙂

HjÀlp, haha.

Dagens första kopp. VĂ€rmt pĂ„ den 3 ggr redan, springer alltid runt med en kopp och sen kommer ditten och datten emellan och jag glömmer den och sen springer jag pĂ„ den igen och vĂ€rmer den osv. Dricker ju bara koffeinfritt (icas egna Ă€r otippat gott) och kokar vatten i vattenkokaren sĂ€kert 2-5 ggr om dan. Mest anvĂ€nda prylen i köket. (HÄR finns den nu till 500 kr rabatt, tips om ni letar, 100 % nöjd pĂ„ alla sĂ€tt)

Hela huset skiner och Àr nystÀdat, bÀsta uppladdningen för fredagskÀnslan! Och maffig tulpanbukett jag fick frÄn Mickes bror <3

Gulliga kuddar HÄR 🙂 (finn sĂ„ mycket fina kuddar frĂ„n detta mĂ€rke, favvo!)

Köket ska fÄ nyagardiner, fick tyg frÄn Svenskt Tenn av mamma och pappa i födelsedagspresent.

Detta. Hawai i brunt. Älskar! Har ett par kuddar i det pĂ„ övervĂ„ningen. Detta ska bli gardiner och överdrag till dynorna pĂ„ barstolarna. Behöver lite fĂ€rg i köket i vĂ„r!

Öppnade gottepĂ„sen jag fick av svĂ€rförĂ€ldrarna. SĂ„ mycket gott!

Tips om man inte alltid förstĂ„r sprĂ„ket, anvĂ€nd appen translate i mobilen och vĂ€lj symbolen kamera, sen riktar ni bara kameran pĂ„ texten med valt sprĂ„k sĂ„ översĂ€tts det! Brukar anvĂ€nda pĂ„ spanska menyer tex. Och som hĂ€r pĂ„ denna – ja vad det nu var. Visade sig vara en Ă€ppelmarmelad med lakrits. Om appen översatte rĂ€tt 🙂

Blandade lite av bruschettamixen och testar som dipp till dessa breadsticks till fredagsdrinken senare. Som nog blir en blodapelsinlĂ€sk för sen ska det skjutsas och hĂ€mtas till pianolektion och fotbollstrĂ€ning och ditten och datten. Men sen kanske det fĂ„r bli en riktig drink 🙂

Dessa köpte jag pĂ„ Lidl i gĂ„r, sĂ„ goda!! Som salta pinnar 2.0. Fyllda med jordnötssmör. Mums! Vanliga salta pinnar Ă€r ingen favorit men jag Ă€lskar allt med jordnötter. Micke Ă€r och Ă„ker skidor sĂ„ jag passar pĂ„ (han Ă€r allergisk), köpte friterad kyckling med jordnötssĂ„s till lunch i gĂ„r, dessa pinnar och en pĂ„se jordnötsringar till i kvĂ€ll 🙂

SlĂ€kten var hĂ€r och firade lite i efterskott i förrgĂ„r. Energin Ă€r fortf inte pĂ„ topp sĂ„ det blev köpemat för hela slanten 🙂 Men jag Ă€lskar smörgĂ„stĂ„rta sĂ„ inte mig emot.

Korv med bröd till barnen som inte insett tjusningen med smörgĂ„stĂ„rta Ă€n. Och till fika blev det semmeltĂ„rta och kladdkaka, allt frĂ„n Ica 🙂

Fick hjÀlp att öppna paket <3

KlĂ€dd i ”champagnebyxor” dagen till Ă€ra, Ă€lskar dessa! Finns HÄR. Den perfekta festbyxan, dagtid som kvĂ€llstid. Och den hĂ€rliga stickade tröjan HÄR. SĂ„Ă„ himla fin fĂ€rg. NĂ€sta dag var den borta ur garderoben, mvh, mamma till tonĂ„rsdotter. Har en matchande klĂ€nning frĂ„n H&M som Ă€r sĂ„ fin ihop ocksĂ„.

Skjorta/blus ocksĂ„ frĂ„n H&M HÄR. En sĂ„ klassiker som inte blir skrynklig, finns i massa hĂ€rliga fĂ€rger.

Tröja HÄR, byxa HÄR, tofflor HÄR (mina skönaste!).

Ska parkera mig framför Ginny & Georgia med lunch nu, sen blir det taxiverksamhet innan vi Ă€ntligen tar kvĂ€ll. Tror det blir plock eller hemkört till middag. Eller schnitzel. Eller tacos. Eller Fry-day (de hade det i serien precis 😉 ) Vad Ă€ter ni?

KRAM pÄ er! Och ha den hÀrligaste fredagen nu!

24

Följ mig pÄ Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00