ANNONS
Integritet på Tailsweep

Veckans matsedel

/

Här kommer veckomatsedel för veckan som kommer. Hoppas ni hittar något ni gillar! Sväng om dagarna som det passar er, har ni mer tid på fredag än en måndag så testa gärna kycklingburgarna då, de är så himla goda. Gör en stor sats av moussakan och ät som matlådor, omöjlig att tröttna på. Korvgrytan går även bra att göra på fläskfilé eller färs med pasta. Och crepes kan man ju fylla med räkstuvning om man gillar det bättre. Pastan med havskräftor är en favorit, festligt och fantastiskt gott. Och kanske en dessert att äta framför Melodifestivalne på lördag? Oavsett tillfälle så är den magisk. Lite färska bär balanserar den söta smaken och gärna en klick vispad grädde till. Smaklig vecka!

måndag

Friterade kycklingburgare med goda tillbehör

tisdag

Tacokorvgryta

onsdag

Svampcrepes (veg)

torsdag

Falsk moussaka

fredag

Krämig pasta med havskräftor

veckans goding

Salted caramel cheesecake

KRAM

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00