ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Fredagsfrukost och Deichmann på Vågen

/

Dagen började med frukostmingel på Deichmann (för övrigt ett himla trevligt företag, jättekul att höra mer om dem) med riktigt smarrig frukost. Missat alla träffar i år har ju varit konstant sjuk men nu så, så kul att se alla influencerkollegorna <3

Sen har jag susat runt på diverse ärenden och olika butiker fram tills nu.

Fredagsmyset är inhandlat, Sebbe är i väg på pianolektion och fotbollsträning, korven med fredagsbubblet är i magen och snart kommer Olivias bff på sleepover. Hämtat ut lite paket som ska slås in (Sebbe fyller 12 nästa vecka, han var ju nyss typ 2 och sprang runt i blöja och spelade plast-ukulele, nu har han strl 40 i skor och har väl moppemusche innan jag hinner blinka).

Kappan hittar ni väl i sömnen nu men om ni missat så finns den HÄR (nedsatt just nu men min kod MATPLATSEN23 ger både 33 % på dyraste varan till ord.pris + 10 % extra på redan nedsatta priser, så det blir ytterligare rabatt på denna HÄR om ni vill).

Hade på mig linneskjorta HÄR (köpte shortsen till också, sååå snyggt set i sommar! Kommer bo i! Lite tjockare fin kvalité som känns lyxig och ger fint fall, jag har 34 på skjortan och 36 på shortsen, rymliga tycker jag) och svarta stretchbyxor HÄR.

Tacohållare/korvhållare HÄR.

Lovade komma med lite sminktips också men det får bli i morgon, fullt ös här hemma nu och lång to do lista innan jag kan hoppa i pyjamasen och slänga upp fötterna i soffan framför brasan med en fredagsdrink (längtar!). Passar på att önska en riktigt fin kväll istället så hörs vi i morgon! En av de bästa stunderna på helgen är lördagsmorgnar när familjen sover och jag tassar upp med en kopp kaffe och datorn framför Nyhetsmorgon och sen hör en efter en tassa upp och komma ner (efter x antal timmar då).

Stor KRAM, och tack för era gulliga kommentarer och engagemang i mina kanaler. Så glad för er!

(pst har startat ett till instagramkonto för vårt andra hem i Torrevieja, så är ni sugna på ohämmat spammande från Spanien så hittar ni det kontot HÄR). 

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00