ANNONS
Integritet på Tailsweep

Chips på potatisskal

/

Gott och kul tips till myset. Gör chips på överblivet potatisskal! Synd att slänga ju, dessa blir nämligen superfrasiga och supergoda som chips! Smaksätt med salt eller valfritt dipp-pulver.

Skölj skalen ordentligt och låt rinna av på hushållspapper och klappa torrt. Fritera dem gyllene i några minuter, 180 C. Smaksätt sedan med valfri smak.

Blir såååå frasiga! Testa detta!

Vi har flängt runt på förmiddagen på ärenden och presentshopping, sen blev det visst en extrainsatt spontanmatch för Sebbes lag så det var bara att kasta sig hem och få i väg honom dit och nu kastar vi i oss lite snabblunch medan han spelar match, sen kommer grannarna över på en fördrink innan de får gäster och vi ska vidare upp på stan för att äta tidig middag lilla familjen. Sen blir det en kväll i soffan framför Bäst i test och annat mysigt. Dagen har gått i ett men nedvarvning startar nu! Och söndagen ska bli en riktig slappedag, med film och serier och gottis och hemkörd mat. Ska läsa en bok (!) det är väl slappe-lyx om något. Och göra typ i n g e n t i n g!

Men först lördag, nu ska jag svida om och piffa mig lite.

KRAM

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00