ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Dryckestipset.se - för dig över 25 år

Hallon & lakritsdrink

/

Nu lanseras en nyhet till FISK-familjen – Salty Fisk! Varumärket FISK lanserades på den svenska marknaden redan år 2007 och under årens gång har FISK-familjen expanderat med flera olika produkter så som Sour Fisk och populära Glitter Fisk som ni kanske känner till. Nya Salty Fisk är en salt lakritsshot med smak av salta fiskar. Servera den som en iskall shot. HÄR finns den att beställa nu.

Salty Fisk går utmärkt att använda som drinkingrediens också, här kommer ett gott tips vi testade i helgen. Denna drinken smakar precis som godisarna hallon/lakritsskallar, syrlig söt och hint av salt lakrits!

Hallon & lakritsdrink
1 drink

4 cl Chambord eller annan hallonlikör
1 cl Salty fisk
2 cl citronjuice
2 cl grenadin
hallon/lakritsskalle till garnering
krossad is

Krossa isen och fyll ett glas. Blanda samman ingredienserna till drinken och häll det över isen, toppa med en hallon/lakritsskalle och servera.

KRAM

2

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00