ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Hälsningar från varmare breddgrader

/

Hej hej. En lite hälsning från Torrevieja. Ett dygn i vårt lilla paradis har spenderats och vintern är som bortglömd. Det känns som det är sommarlov nu tjoar barnen. Jojo vänta bara, säkert snö när vi kommer hem igen 😅 Men det blir då det, nu lever vi här och nu.

Vi kilade ner till strandpromenaden när vi kom fram och tog en dricka i solen. Min målbild var en Sangria med havsutsikt senast 18:00 och den serverades prick på minuten!

Fam Renner kom förbi och slog sig ner, så kul att stöta på vänner hemifrån i vårt andra hem. Signe och sebbe spelade fotboll på stranden medan vi satt på Flores.

Lite miss i packningen. Var säker på att jag hade flera jeanskjol och shorts och favoritsandalerna här nere men icke. Ett enda par skrynkliga shorts och smutsiga tygskor hittade jag i morse. Stegade iväg till fredagsmarknaden för att fylla på med frukt grönt och oliver för veckan och hittade även en jeanskjol för 5 euro. Frukosten blev churros på marknaden och sen sprang vi på Renners igen 🙂

Hem igen och packade upp, tvättat och donat och hängt på takterassen lite. Skulle ju bara gå till marknaden en snabbis och tänkte inte på att smörja in oss, vissa ser ut som polkagrisar nu😆 Det gör vi inte om! Packat strandväskan för i morgon redan med solkrämer. Passar på att tipsa om DESSA för de är verkligen b ä s t !!!!

Nu ska vi kila ner till El Muelle för fredagsmiddag.

Hoppas ni har en hääääärlig fredag vart ni än är!

Stor kram!

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00