ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Löjromsdipp och fötterna i både poolen och gyllene sandaler

/

Hade ju kanske världens mysigaste långhelg. Känns som den var en vecka lång? Kommer leva på den länge. Grannarna kom över på tilltugg och dryck och stack fötterna i poolen en eftermiddag. Väldigt spartanskt inredd altan då men sen dess har vi hunnit möblera den också och planterat lite växter. Svårast är att hitta snygga men s k ö n a solstolar. De vi har nu är hiskeligt fula och framförallt slitna och klumpiga men de är sååå förbaskat sköna. Om det inte såg ut som de ska rasa i sär hade jag behållt dem. (Behåller dem nog på takterassen där ingen ser så noga :))

Tilltugg vid poolkanten. Så himla gott med löjromsdipp. Åt dessa senaste hemma hos Åse och då hade hon dessa rågbrödssnacks till som var såå gott i hop.

Recept på dipp HÄR (klicka).

Linneklänning HÄR, champagne/guldsandaler med liten kilklack HÄR.

I dag fixar och donar vi med det mesta. Jag har rensat och sorterat bland kläder och skor h e l a dagen, blev helt paff när Sebbe öppnade dörren och skrek hallå. Trodde det hade hänt nåt men skoldagen var visst slut. Tiden bara försvann? 10 000 steg hade jag betat av springandes mellan garderoberna. Har hämtat Micke på stan och köpt lite goda köttbitar till kvällens grillning och förbereder det nu. Micke bygger ihop vårt pizzabord och sen ska vi bära kuddar och fixa på takterassen. Ljuvliga försommartid, hoppas vi får njuta mycket av detta i år.

Och apropå rensandet så är det till helgens bloppis! Jag och ett gäng influencerkollegor står på Vågen galleria i bottenplan (Åhlens gamla lokal) och säljer på lördag 11-15. Så kom gärna dit och fynda eller säg hej 🙂

KRAM

17

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00