ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bobbys Hair Care

Magic for your hair, body and soul

/

Här sitter jag och luktar gott hela jag. Hårprodukter som alltid från Bobbys men nu också en bodylotion med samma lyxiga doft! Och nu har jag en rabattkod till er igen, med koden VICTORIA får ni 20 % rabatt på hela sortimentet i 48 h hos Bobbys.se!

Bobbys Body Lotion finns just nu även i detta Hair & Body Care Kit (limited edition) med storfavoriterna Multi Repair schampo & balsam 250 ml, samt Body lotion & body wash 400 ml. (Presenttips!)

Doftar faaaantastiskt. Precis som hårprodukterna, schampot och balsamet finns i olika storlekar och olika paket. Jag använder multi repar serien, det finns också en hydrat & moisture serie om ert hår föredrar det. Underbara båda två! Och sist men inte minst så älskar jag deras silverschampo (Olivia med!). Bästa bästa.

Använder detta ca 1 gång vecka för att hålla de kalla tonerna i våra hår, lätt att det drar åt gulorange annars, särskilt i sommartider. Hjälper även till att skydda färgen mot solljus.

Slår även ett slag för Ellas Hjältar paketet med borste & värmeskydd (som även är balsamspray i ett).

Och om ni planerar att resa någonstans i sommar så rekommenderar jag Bobbys resekit med små smidiga förpackningar av schampo, balsam, spray och torrschampo.

Och glöm inte koden VICTORIA som gäller i 48 h från nu och ger 20 % rabatt på allting på bobbys.se.

KRAM

20 % rabatt!

Klicka här
13

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00