ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Turkos klänning och boule

/

Freeedag. (Var det i går, men då hann jag aldrig få i väg detta så texten skrevs då) Alltid lika välkommet. Ska ge mig upp på stan och fixa med loppisen lite strax och sen kommer min gamla bästis Linda till stan så vi ska på vinlunch med Marcus (vi tre gick i samma klass i gymnasiet, nu bor Linda i Stockholm så vi ses inte så ofta – Marcus däremot bor i huset brevid mig :))

Har varit en fullspäckad vecka detta, men massa kul också. I förrgår var jag på aw med influencerkollegorna på Boulebar här i Örebro. Vi spelade lite boule, åt en massa gott plock och drack bubbel i solen. Mys!! Sen var vi några som fortsatte till Sorella och gjorde en helkväll av det hela, är det (för)sommar och sol så är det!

Just hemkommen från loppisen för nu är det lördag, ska kila förbi grannarna en sväng och njuta av eftermiddagssolen.

Min turkosblå klänning hittar ni HÄR! Koden MATPLATSEN23 ger 33 % på dyraste varan till ord.pris + 10 % extra på redan nedsatta priser.

KRAM

0

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00