ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bloppis, bästis, blackstone och några stygn i handen

/

Tror det hände lika mycket förra veckan som det gör på en månad eller två, det var extra allt av allt. Både bra och mindre bra saker, men fullt upp var det. Min gamla bästis Linda kom på besök! En snabbvisit i annat ärende men så kul att ses lite. Blev lite mindre än planerat dock, vi möttes upp strax efter hon kommit med tåget och skulle på lunch med vår kompis Marcus men då ringer precis skolan och Sebbe har skadat handen i skogen så det var bara att ila i väg och möta upp dem i akutrummet på VC där det tillslut blev några stygn i handen och ett otäckt jack.

Lite senare mötte vi upp Linda igen på en aw på Stora Örebro och sen hade vi middag bokat på Blackstone. Fotade visst inte mer under kvällen, hade fullt upp att babbla i kapp. Men vi vuxna stekte oxfilé på sten och barnen åt pizza (enklast att äta med en hand tyckte Sebbe ;)) och delade på en chokladbomb.

Farbror Benny som bor på stan kom förbi. Man älskar ju uteserveringssäsongen! Vill sitta ute och titta på folk mest hela tiden.

Grabbarna rockade rosa tischor <3

Sebbe med både sin gudfar och gudmor i bild <3

Dagen efter var det dags för loppis! Vad kul att ni var så många som kom <3 Det blir ännu en loppis efter sommaren inför hösten, återkommer med datum när jag vet. Fick med mig Olivia till hjälp och Linda kom förbi innan tåget åkte hemåt.

Fix in i det sista och sen sa det POFF så var lokalen full 🙂

Kvällen spenderades med knytis hemma hos grannarna, inte ett helt ovanligt inslag. Vi slår i hop vad vi har hemma eller tänkt äta och gör en liten buffé av. Det blev plock och räkor och löjromspizza och margaritas.

KRAM

8
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00