ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Tre klänningar, tre sittplatser

/

I dag bjuder jag på tre sköna klänningar, tre sittplatser jag älskar och ett par gyllene skor.

De gyllene sandalerna hittar ni HÄR. Och en luftig stilren linneklänning HÄR. Jag har den i svart men finns i flera färger. Otroligt användbart plagg.

Och den första sittplatsen är där vi oftast hamnar när vi har gäster numera. Med utsikt över poolen och plats för många. <3

En betydligt färggladare sommarklänning HÄR i härligt hallonrött/rosa, lös modell och fickor.

Och i denna lounggruppen har jag ätit så många frukostar och druckit så många koppar kaffe så jag tappat räkningen för länge sen. Min favoritplats tidiga heta mornar när det fortfarande är svalt och skuggigt eller i kvällssolen.

Denna långa linneskjortklänning har jag visat förut men den är så skön. Lite tyngd i liksom och fickor i sidorna. Finns HÄR.

Och den tredje sittplatsen är vårt barbord med höga barstolar som fått byta plats och numera står mellan spabadet och poolen men utsikt åt alla håll på vår altan. Allt från middagar till en kall öl som aw intas här.

HÄR hittar ni alla nyheter och hela Cellbes sortiment.

KRAM

24

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00