ANNONS
Integritet på Tailsweep

Omelettmackor med räkor

/

Här ska ni få tips på de godaste mackorna som finns tror jag!  Perfekt sommarmat i värmen. En av Mickes absoluta favoriträtter. Man kan köpa originalet på Smörgåsbutiken här i Örebro men det blir minst lika gott eller godare att göra hemma! Se gärna till att hitta en riktigt fluffig och god siktkaka, det blir godaste kombon. Funkar annars fint på vilken macka som helst.

Jag använder inga exakta mått till detta men gör små tunna omeletter, till en använder jag 2 ägg + 2 msk vatten och lite salt. Stek dem tills de stannat och fått fin färg och lägg på bakplåtspapper att svalna.

Blanda sedan en röra på skalade räkor, kokt ägg, majonnäs och smaka av med salt & vitpeppar.

Smöra bröden, lägg på salladsblad. Bred röran på ena halvan av omeletterna och vik över den andra som halvmånar. Lägg dem på bröden och toppa med lite grönsaker och räkor.

Alltså sååååå gott!! Slurp!

Vad äter ni i kväll? Här blir det något med laxfiléer men har suttit på kontoret och knapprat hela dagen och inte hunnit fundera på vad vi ska göra med den. Sitter ni på några snabba goda tips kanske?

KRAM

10

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00