ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Rabattkod hos Ellos och höstmodet

/

Här kommer höstinspiration och en rabattkod hos Ellos!

Äntligen blev det höst höll jag på att säga 😉 Hade kanske haft lite skönt sommarväder och milda kvällar ett tag till men är det något som är mysigt med hösten (hey man måste ju vara positiv) så är det att man får klä på sig, skrota runt i mysiga pyajamser och morgonrockar framför brasan, dra på sig en tjusig kappa utomhus, vira in sig i en halsduk och klä sig i flera lager. Det har man ju faktiskt sett fram mot!

Och höstmodet i år är toksnygga tycker jag! Långa kjolar, finstickade eller i silke, matchat med söta feminina blusar och stickade koftor och tröjor. Långa kappor och stickade klänningar. Dova mjuka färger. Så fint!

Tipsar om några favoriter, morgonrock/kimono HÄR med matchande pyjamas HÄR. Blommig blus med puffiga ärmar HÄR. Snygg-kappa HÄR, söt tröja med rosett HÄR och fejkskinnbyxor i snygg modell HÄR.

Svart blus med volanger HÄR, tvåfärgad halsduk HÄR och finstickad svart klänning HÄR (denna har jag ju sen tidigare och använt sååå mycket, den är så himla askön och fin så den är mitt bästa tips!). Finstickad utställd kjol HÄR, stickad klänning HÄR (även den har jag sen tidigare år, en välanvänd favorit som är åter i lager) och omlottklänningen jag visat i flera färger tidigare – nu i denna grå höstvariant HÄR.

HÄR hittar ni hela sortimentet och använd gärna mina kod Matplatsen23 så får ni 33 % på dyraste varan på ord pris och även 5 % extra på övr, både rea och kampanjer.

Jag vaknade tidigt i vanlig ordning i morse och har en omgång engelska muffins på jäsning nu. Tänkte göra Eggs Benedict med nygräddade engelska muffins och varm choklad och mimosas tills familjen vaknar. Hinner säkert se en film först också 😉 Och förbereda kvällens cheesecake.

KRAM på er!

Rabattkod

33 % på dyraste varan till ord pris + 5 % extra på nedsatta priser
9

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00